Chci demo

Ohlédnutí za nabitým podzimem 2023

Posledních pár měsíců jsme se skoro nezastavili. Kromě průběžného zdokonalování nejlepšího výrobního informačního systému na trhu – MES SoftLi – jsme se zúčastnili dvou prestižních akcí a další dvě zorganizovali. V tomto článku vám přinášíme krátkou rekapitulaci našeho nabitého programu ve čtvrtém čtvrtletí roku 2023.

Warsaw Industry Week

Od 24. do 26. října se v hlavním města Polska konal sedmý ročník prestižního veletrhu Warsaw Industry Week, kde jsme i vzhledem k nedávnému vstoupení na polský trh nemohli chybět. 

Desetitísíce návštěvníků tam zažilo světovou premiéru SoftLi Collectoru.

Jde o náš vlastní hardware pro sběr dat ze strojů, který jsme si nechali vyvinout a vyrobit podle dlouho připravovaného & pečlivě laděného návrhu. 

Tato revoluční krabička s anténkou říkáme funguje na principu plug and play.

Má přednastavenou komunikaci se SoftLi gateway prostřednictvím bezdrátové či drátové sítě. Gateway posílá veškerá data ihned na SoftLi cloud.

Díky tomu už není zapotřebí ke sběru dat využívat zařízení nebo drahé licence třetích stran – a implementovat MES do výroby hravě zvládne malé dítě i jeho (pra)babička.

Stačí pouze přijít ke stroji, zacvaknout krabičku a vše okamžitě jede!

Plasty 2023

Česká premiéra naší novinky, která již brzy změní pravidla hry jménem sběr dat, proběhla 1. listopadu na zlínské konferenci Plasty 2023, kam nás pozval organizátor akce – vydavatelství Trade Media International.
Na největší akci roku pro plastikářský a gumárenský průmysl jsme kromě představení SoftLi Collectoru ještě odprezentovali případovou studii. Náš CEO Lukáš Slovák spolu s jedním z našich spokojených klientů, Jaroslavem Ordeltem z firmy SumiRiko AVS Czech, všem přítomným ukázal, jaké výsledky má nasazení MES SoftLi v plastikářské výrobě.

Brunch Meeting v Liberci

21. listopadu jsme uspořádali další inspirativní Brunch meeting, tentokrát na téma AI technologie ve výrobě. Hlavním speakerem byl Jan Kočí, přední odborník na umělou inteligenci. Ten mluvil o tom, jak už nyní mohou AI technologie pomáhat výrobním podnikům.

Textových souhrn vybraných pasáží i kompletní obrazový záznam z jeho přednášky najdete v článku Umělá inteligence ve výrobě: report z Brunch meetingu a záznam přednášky Jana Kočího.

Brunch Meeting ve Valbřichu

I poslední event roku byl velmi speciální. Jednalo se totiž o historicky první mezinárodní Brunch Meeting. 

Máme radost z toho, že jsme po MES SoftLi na polský trh úspěšně uvedli i další náš srdcový „produkt“. Přednášky a case studies na téma „Digitalizace výroby“ sklidily nadšené ovace a my získali další cenné zahraniční kontakty.

Věříme, že svou troškou přispějeme k dalším možnostem spolupráce polských průmyslových společností a českých inovativních firem.

Co chystáme na rok 2024? 

Z nasazeného tempa nehodláme nijak sledovat. I v příštím roce plánujeme zorganizovat i navštívit spoustu skvělých akcí. Především ale budeme stále vylepšovat náš MES.

Chcete nejlepší výrobní informační systém na trhu? Kontaktujte nás. Rádi vám pomůžeme s výběrem, implementací a následně i s optimalizací vaší výroby.