Chci demo

MESiáš aneb 10 přikázání podle SoftLi

Nejsme spasitelé. 


A ani nejlepší MES na trhu není samospásný.


Stále platí, že úspěch si musíte odmakat.


Ale MES SoftLi vám ukáže cestu, po které je třeba se vydat.


Chcete svou výrobu vyvést ze starověku do průmyslu 4.0?


Dodržujte naše desatero.

1 Nevyplýtváš – S MES SoftLi zeštíhlíte výrobu. Bez jojo efektu. A místo plýtvání už budete hlavně vydělávat.

2 Neprostojíš – S MES SoftLi se zbavíte prodlev kvůli zdlouhavému čekání na údržbu strojů. Modul Andon vám umožní jedním kliknutím přivolat pomoc přímo z terminálu stroje.

3 Nepřehlédneš – S MES SoftLi dostanete všechny výrobní procesy pod kontrolu. Díky modulu Assembly zvládnete v reálném čase monitorovat i ruční výrobu – např. montáže, kompletace nebo balení.

4 Papír nepoužiješ – S MES SoftLi přejdete na bezpapírovou výrobu. Modul Forms převede formuláře na operátorské terminály. To vám usnadní komunikaci a pomůže rychle získávat požadované informace v digitální podobě

5 Přírodu nezatížíš  – S MES SoftLi šetříte jak finance, tak životní prostředí. S modulem Energy Tracker zajistíte, aby vaše stroje běžely, jen pokud zrovna vyrábíte.

6 Nebudeš zaskočen – S MES SoftLi vás nic nepřekvapí. Díky modulu Alarms se pracovníci ihned dozví o náhlých událostech ve výrobě – a dokážou na ně reagovat.

7 Nepřepočítáš se – S MES SoftLi získáte přehled nad plánováním výroby. Modul Planner vám v reálném čase ukáže (ne)plnění všech výrobních kroků a stisknutím jednoho tlačítka zvládne automaticky přeplánovat plán.

8 Výmluvy nestrpíš – S MES SoftLi odstraníte všechny vytáčky. Zaměstnanci nebudou moct tvrdit, že váš požadavek čtou až teď, a proto ho nesplnili. Z databáze totiž zjistíte, kdy a koho jste informovali.

9 Pozadu nezůstaneš – Ten, kdo sbírá data, získá s umělou inteligencí ještě větší výhodu než dosud. Díky modulu Planner AI se dokážete posunout na APS – a celé vaše plánování už bude daleko efektivnější.

10 DEMO neodmítneš – Jako jediní na trhu nabízíme možnost bezplatného otestování MES. Vyzkoušejte DEMO, protože ukázaná platí. A teprve pak se rozhodněte.